Under følger en presentasjon av våre prosjekter.

Vi jobber kontinuerlig med nye prosjekter.
Sitter du eller kjenner du noen som sitter på eiendom eller tomter ta gjerne kontakt med oss så kan vi se om det finnes en vei vi kan gå videre sammen.

Pågående prosjekter

Meheia

Flaskebekk, Nesodden

Prosjekt i Meheia 19, sentralt på Flaskebekk. Gangavstand til skole, butikker, buss, Flaskebekk senter, Tangen senter m/alle nødvendige servicefunksjoner.
Eiendommen er regulert og er på 2452 kvadratmeter.

Prosjektet består av fem moderne eneboliger med takterrasse, fire soverom, to stuer og to bad.

4 av 5 solgt.

Arkitekt: Studio S Arkitektur As

Les mer

 • Meld din interesse her
 • Rugdefaret

  Hellvik, Nesodden

  10 eneboliger med en attraktiv beliggenhet sentralt på Hellvik. Boligene ligger i et populært og barnevennlig område. Fantastisk utsikt med gode sol -og lysforhold.

  Eneboligene vil være fra 135 til 184 kvm (BRA) over to til tre plan, med carport og romslige takterrasser. Boligene på 135 kvm har sportsbod på 5 kvm, carport på 36 kvm og takterrasse på 42,2 kvm. Boligen på 168 kvm har sportsbod på 5 kvm, carport på 18 kvm og takterrasse på 42,2 kvm. Boligene på 184 kvm har sportsbod på 5 kvm, carport på 36 kvm og takterrasse på 42,2 kvm.

  Her kan du bo tilbaketrukket, men allikevel nærhet til det meste. Du får naturen rundt deg som skaper flotte fritidsmuligheter med bading, turer og aktivitet for både store og små.

  8 av 10 solgt.

  Arkitekt: Studio S Arkitektur As

  Les mer

 • Meld din interesse her
 • Lindemannvei

  Alværn, Nesodden

  I enden av blindveien Lindemannvei har Mubli inngått avtale om et samlet areal på 5.739 kvm.
  Tomtene er områderegulert og arbeidet med detaljregulering er igangsatt.

  Mubli planlegger å bygge flotte boliger med høy standard og gode kvaliteter. Optimale sol og utsiktsforhold på Nesoddens «beste vestside» vil gjøre dette prosjektet meget attraktivt.

  Arkitekt: LieØyen Arkitekter AS

  Les mer

 • Meld din interesse her
 • Holterteigveien

  Frogn

  I Holterteigveien i Frogn Kommune har Mubli nå et prosjekt under planlegging. Planlagt bebyggelse er 6 enheter av varierende størrelse fra 75 kvm til ca. 150 kvm.

  Eiendommen er på 2121 kvadratmeter og er avsatt til bolig i komuneplan.

  Tomten har fantastisk utsikt ut Vestfjorden ved Sætre. Nærhet til skole, butikker, offentlig kommunikasjon, golfbanen, Drøbak sentrum, m.m er dette en beliggenhet som er veldig attraktivt.

  Arkitekt: LieØyen Arkitekter AS

  Les mer

 • Meld din interesse her
 • Ferdigstilte prosjekter

  Smedhagen

  Fjellstrand, Nesodden

  Fjellstrand ligger i Nesodden kommune og er av Nesoddens eldste tettsteder.

  Navnet Fjellstrand kommer fra strandsitterplassen under gården Fjeld som lå ved Oslofjorden. Siden tidlig på 1900-tallet til dags dato har Fjellstrand utviklet seg fra å være et sted for mesteparten hyttefolk, til å bli et forholdvis stort tettsted med skole, barnehage, butikker, frisørsalong, cafè og lokale arbeidsplasser.

  Vinteren 2019 kjøpte Mubli AS opp tomtene 29-700, 29-335 og 29-260. Disse slås sammen til det som fra nå av heter Smedhagen.

  Smedhagen ligger fint beliggende i den nordlige delen av Fjellstrand med kort vei til alle servicetilbud. Siden 1916 har eiendommene som nå utgjør Smedhagen, vært bebodd av smeder som også har hatt virksomhet på området. Hagen rundt hovedhuset har vært kjent for å være velstelt blant Fjellstrands beboere i det forrige århundre.

  Utviklingsarbeidet av Smedhagen er i full gang i samarbeid med ledende aktører innen forskjellige disipliner. Prosjektet består av seks eneboliger på 107 kvadratmeter. Byggene er gjennomarbeidet med gode løsninger og planløsning.

  Les mer